Frank Tate Building

The Frank Tate Building will be restored to its original form, opened-up on all sides and re-introduced to the landscape by raising the ground floor to seamlessly connect with the outdoor ground level.

The northern end of the building will spill out into the Precinct landscape, accommodating a fully-accessible ‘Market Hall’ for students that is connected to external event spaces with flexibility for different weather conditions.

A new void on level two will create a double-height space on the ground floor, framed by internal galleries and external terraces above, with hydraulic heating, ceiling fans and operable windows for natural ventilation ensuring a comfortable building all-year-round. New works to the building will be clearly contemporary and integrated with the character of the Precinct, yet sympathetic to the original 1939 building palette.

Round me view of the Frank Tate Building.